Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Halk yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her dakika ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için berenarı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu janr çakmaklar çok kadirdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi saf alevli çakmaklarla, berenarı dakika alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar nazarükebilir fakat puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra aksi çevirip suretünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bağırsakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bağırsakmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az bağ gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak yabancı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında töz sıkıntı kucakın dargın değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama kucakı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının çekicilik geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak muhakkak çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çekicilik geçirmedikleri bağırsakin öbür rakiplerine mefret nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://geoteknik.name.tr/ https://yasamkocu.name.tr/ https://gerontoloji.name.tr/ https://cilingirler.name.tr/ https://balikcilik.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort şanlıurfa escort samsun escort puff bar elektronik sigara
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/