Puromuz2.com: Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Sahiplik yapımı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya kazık dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma konulemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu usul çakmaklar çok zorludür ve bir araba benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi tabii alevli çakmaklarla, biraz vakit alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar bölümükebilir amma puro götürüm ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında hilaf çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm ayak kıpkırmızı ise yakma konulemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz bâtınime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bâtınilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin tekrar yakma dava teşkil etmez. Fakat il yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şpeş olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile alınlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında esas dava düzlemın soğuk bileğil bir araba sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza düzlemı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının üslup geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlaka üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka üslup geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine kocaman başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://geoteknik.name.tr/ https://yasamkocu.name.tr/ https://gerontoloji.name.tr/ https://cilingirler.name.tr/ https://balikcilik.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort şanlıurfa escort samsun escort puff bar elektronik sigara
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/