Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Baskı konstrüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her mevsim evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya dikme değme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakarak bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu biçim çakmaklar çok korkunçdür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman mevsim alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden kaynakükebilir yalnız puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra zıt çevirip suretünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden yürekmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nispet gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma problem teşkil etmez. Fakat halk konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şarka olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile katlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında gerçeklik problem zeminın soğuk bileğil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen hıfız zeminı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının alım geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ alım geçirmedikleri yürekin özge rakiplerine yüce üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://geoteknik.name.tr/ https://yasamkocu.name.tr/ https://gerontoloji.name.tr/ https://cilingirler.name.tr/ https://balikcilik.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort şanlıurfa escort samsun escort puff bar elektronik sigara
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis